Favorite

Pasiune pentru automobile și o experiență unică

Suntem Divakar,o echipă formată din oameni tineri, cu o pasiune comună pentru automobile ce promite clienților cea mai bună experiență la cumpărarea unui autovehicul.

Proces de selecție riguros

Garanție în limita a 10.000 km sau 12 luni

Plata cash plata în rate sistem buy-back

Economisești timp! Îți facem programare RAR, dosar înmatriculare

Când ne-am deschis porțile pentru prima dată în 2018, ne-am luat angajamentul de a oferi cele mai bune servicii și transparență totală atunci când vine vorba de vânzarea de automobile. De aceea, noi nu garantăm cel mai mic preț, ci garantăm calitatea masinilor din parcul nostru, ele fiind inspectate foarte atent înainte să ajungă în parcul nostru, astfel nu lăsăm loc de dubii în privința stării tehnice ale mașinilor și certitudinea kilometrilor parcurși. Și ca să vezi că noi chiar vorbim serios, îți oferim și garanție 12 luni sau în limita a 10.000 km, în felul acesta poți să pui capul pe pernă liniștit știind că ai făcut alegerea corectă.

Dacă ți-a atras atenția vreuna dintre mașinile noastre, poți să o cumperi cu banii în mână, prin sistem buy-back: îți evaluăm mașina și plătești diferența, sau în rate, cu 0 avans în unele cazuri. Creditul se aprobă în maxim o oră și poți fi eligibil indiferent de istoricul tău financiar.

Livrăm chiar și în afara orașului, pe tot teritoriul României, contra cost.

Intrebari frecvente

Da, vei sti de la bun inceput care este valoarea ratei si dobanda aferenta. Dobanda va fi fixa pe toata perioada creditului. De asemenea, nu vei fi nevoit sa inchei o asigurare de tip CASCO.

Partenerul nostru accepta orice forma de venit. In cazul in care esti angajat trebuie ca vechimea ta sa fie de minimum 3 luni la acel angajator. Acceptam si persoane care au venituri din chirii, diurne sau alte sporuri. De asemenea, putem finananta si pensionarii.

Se ofera garantie pentru orice automobil achizitionat din parcul nostru, garantie valabila pentru motor si cutie de viteze de pana la 12 luni sau in limita a 10000 de km.

Certificam numarul de kilometri a autovehiculelor noastre. Numarul de kilometri va fi precizat pe certificatul de garanție al automobilului.

Livram in toata tara iar serviciul de livrare la domiciliu este contra cost si difera in functie de distanta parcursa pentru livrarea automobilului.

Absolut toate automobilele din parcul nostru vor fi vandute cu factura.

Vino acum la Divakar și alege-ți mașina de vis!